AFA iDertosa

Tast de vermuts i tapes d'alta cuina

Divendres 8 de maig de 2015 a les 19:30 hores


L'Escola de cuina i l'AMPA de l'Institut J. Bau, organitzen un tast de diferents vermuts (també sense alcohol) i exquisides tapes d'alta cuina creades expressament per l'ocasió.

El tast es farà al pati dels Codonyers de l'Institut i haurà música en directe per acompanyar l'esdeveniment.

Com que es servirà a l'exterior, la capacitat és il·limitada, però cal inscriure’s per tenir preparat prou menjar per a tothom.


Doneu a conèixer l'esdeveniment entre amics, parents i d'altres que considereu oportú, ja que quants més serem més xalarem.
 
Veniu, us esperem!

Salut.



Dia: divendres 8 de maig de 2015 a les 19:30 hores
Lloc: pati del restaurant de l'Escola de cuina de l’Institut J. Bau
Accés: entrada pel camí dels Codonyers
Preu: 9 euro (a pagar in situ el dia del tast)
Inscripcions: ampa@iesbau.net




Lliurament de premis literaris i artístics Sant Jordi 2015

Presentació de l’acte i actuacions a la sala d’actes de l'Institut

 

Podeu veure tots els vídeos de l'acte a:

https://youtu.be/47XT-npeXCo?list=PLRh1BbnPWAmqVP-PQycNdtnn4bEzS6phW
 





 

Galeria fotogràfica

XERRADA: Microanàlisi de la violència domèstica, la vídeointervenció

Dijous 12 de març de 2015, a les 19:30 h, a la Biblioteca de l’Institut


Xerrada dirigida a pares i mares, on s’analitzaran les situacions de violència domèstica i la teràpia per a l’abordatge de la seva correcció mitjançant la tècnica de la vídeointervenció.

Per Cinta Mars Salaet, psicòloga i exalumna del Bau.

Col·laboradora del servei de Psicològia i Psiquiatria de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Esperem la vostra assistència.

 

Curs de maniobres de suport vital bàsic en cas d’aturada cardiorespiratoria

Dijous 5 de març de 19 a 21 h., a la sala d’actes l’Institut


Benvolguts/des,

Com ja sabeu l’AMPA i la direcció del centre han decidit fer de l’Institut Joaquin Bau un espai cardioprotegit, amb la instal·lació d’un DEA, adquirit per l’AMPA, i uns maniquís que serviran als professors del Departament d’Educació Física per formar a l’alumnat en maniobres de suport vital bàsic.

En aquests moments estem organitzant formació per part d’una empresa especialitzada i acreditada pel Consell Català de Ressuscitació (Forma-T Vida).

En cas d’aturada cardiorespiratoria el temps de reacció és vital, iniciar precoçment la reanimació triplica la possibilitat de supervivència. L’existència de desfibril·ladors externs semiautomàtics (DEA) en llocs públics, juntament amb la formació en tècniques de reanimació bàsiques poden ajudar a salvar la vida d’una persona en cas d’aturada.

El curs proposat té 2 hores de durada de 19 a 21 hores el proper dijous 5 de març, a la sala d’actes l’Institut i un preu de 26 € per persona. La primera part de la formació serà teòrica i la segona part pràctica, sota la supervisió d’un instructor per cada 10 alumnes aproximadament. Per aquest fet necessitem que si esteu interessats, envieu un mail ampa@iesbau.net, confirmant la vostra assistència abans del 26 de febrer, per saber el nombre d’inscrits amb anterioritat i poder organitzar la sessió. Confirmarem la reserva de plaça. El pagament es farà el mateix dia abans de l’inici de la sessió, per tant es recomana arribar amb temps i dur roba còmoda.

Més endavant organitzarem un curs oficial acreditat per persones que vulgueu profunditzar i/o necessiteu la titulació d’instructor de DEA. Aquest curs tindrà una durada de 6 hores i un cost de 75 €. Els interessats ens ho podeu fer saber, ja que per organitzar aquest curs necessitem un nombre mínim d’alumnat inscrit.

Dades del curs:

Data: dijous 5 de març de 2015 a les 19 h
Durada: 2 hores
Lloc: sala d’actes l’Institut
Preu: 26 € per persona
Data màxima d'inscripció: 26 de febrer de 2015
Mail d'inscripcióampa@iesbau.net

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès.

AMPA de l'nstitut Joaquín Bau

 

Taller de pastisseria


Dijous 26 de febrer a les 19.30 h.



L'escola de cuina i l'AMPA han preparat un taller on elaborarem, i després tastarem, diferents pastissos i postres.

El taller estarà dirigit pel professor del centre Joan Estellé.

Data: Dijous 26 de febrer de 19.30 a 21,30. Segons les peticions es podria repetir el 11 o 12 de març.

Col·laboració: 12€

Inscripcions a: ampa@iesbau.net



Presentació dels llibres "Tortosa The Mark of History" i "Cristòfol Despuig Dialogues"


Dijous 29 de gener a les 19 hores, a la biblioteca de l’Institut Joaquin Bau


L'AMPA, el Departament llengües estrangeres i Òmnium organitzen la presentació de dos llibres de temàtica local en llengua anglesa.

Us hi esperem.


TORTOSA THE MARK OF HISTORY, Viena Edicions, by Joan-Hilari Muñoz

CRISTÒFOL DESPUIG DIALOGUES, Barcino · Tamesis, a cura d’Enric Querol i Josep Solervicens



                 




Taller / Tast de GIN TÃ'NIC a l'Institut Joaquín Bau


Dijous 4 de desembre de 2014 a les 20 hores



El reconegut assessor gastronòmic Carles Font ens farà una classe de com fer un bon GIN-TÒNIC.

També tastarem diferents combinats, entre ells el MÀGIC GIN, una ginebra artesanal que canvia de color al contacte amb la tònica, gairebé en primícia mundial, i alguna que altra sorpresa que ens té guardada.

El departament de cuina prepararà diferents maridatges per acompanyar.


Dia: dijous, 4/12/2014 a les 20h.

Col·laboració: 7€

Imprescindible efectuar reserva a: ampa@iesbau.net

Organitza: AMPA



US HI ESPEREM !!!!!!!  FES-HO CÓRRER !!!







Excursió pel Port: El cim de la Barcina


Dissabte 25 d’octubre de 2014, sortida a les 9 del matí des de Roquetes


Per conèixer un dels indrets més bonics del Parc Natural del Massis del Port, hem organitzat una excursió familiar al cim de la Barcina. És una ruta amb poca dificultat i que ofereix unes vistes espectaculars, prepareu la càmara! També us portarem a conèixer la font dels Cinc Sentits!

L'excursió estarà guiada per Xavi Miranda, enginyer forestal i soci col·laborador de la UEC.

És recomanable portar calçat i roba adequada per caminar. L'excursió té una durada aproximada de 2 hores.

En acabar, qui vulgui pot dinar al refugi de Caro de la UEC, pel preu de 15 € el menú per als adults, i menú de 10 € per als estudiants i nens. Cal inscriure’s per correu a: ampa@iesbau.net, tant si dineu com si no.

Qui vulgui dinar de carmanyola al refugi també ho pot fer.

L’activitat és gratuïta, el desplaçament i l’aproximació al punt de sortida és amb vehicles propis.

LLOC DE TROBADA I SORTIDA: Oficines del Parc natural a Roquetes a les 9 del matí.



Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentEXCURSIO AL PORT- octubre (pdf 3 Mb)

Tast de cerveses artesanes del territori amb maridatge

Divendres 30 de maig de 2014 a les 19:30 hores

Veure la notícia de l'esdeveniment

L'Escola de cuina i l'AMPA de l'Institut J. Bau, organitzen un tast de cerveses artesanes del territori comentat amb maridatge

Es degustaran 4 tipus de cerveses artesanes elaborades a les nostres terres, les quals estaran maridades amb exquisides tapes creades expressament per aquesta ocasió per l'Escola de cuina de l'Institut.

Com que es servirà a l'exterior, la capacitat és il·limitada, però cal inscriure’s per tenir preparat prou menjar per a tothom.

Doneu a conèixer l'esdeveniment entre amics, parents i d'altres que considereu oportú, ja que quants més serem més xalarem.

Veniu a provar-les! Us esperem.

Salut.



  • Dia: Divendres 30 de maig a les 19:30 hores
  • Lloc: Pati del restaurant de l'Escola de cuina de l’Institut J. Bau
  • Preu: 7 euro (a pagar in situ el dia del tast)
  • Inscripcions: ampa@iesbau.net



 
Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentTAST CERVESA.pdf (pdf 44 Kb)

Esmorzar-trobada d'escriptors per Sant Jordi, amb Manuel Pérez Bonfill

Dimecres 23 dʼabril, Diada de Sant Jordi, a les 9:00 hores al restaurant de l'Institut

Veure la notícia de l'esdeveniment

L'Ampa i l'Institut Joaquíbn Bau es complauen a convidar-vos a la primera edició de l'ESMORZAR-TROBADA D'ESCRIPTORS, que tindrà lloc al restaurant de lʼInstitut Joaquim Bau el divendres 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, a les 9:00 hores.

Durant lʼacte s'inaugurarà a la biblioteca “L'ESPAI DʼAUTORS” vinculats al centre.

En aquesta primera edició el convidat serà el Sr. Manuel Pérez Bonfill, professor i escriptor de les Terres de l'Ebre. 


Esperem la vostra participació.

Es prega confirmació d'assistència al mail: ampa@iesbau.net
 



 
Arxius adjunts
Adobe Acrobat DocumentSantJordi-Bau.pdf (pdf 329 Kb)

61 al 70 de 87
123456789
Comandes de llibres

Enllaços


Notícies recents

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2022-23

"Eines pràctiques contra l'assetjament escolar"

Talent Jove 22-23. Física i Matemàtiques per a estudiants de Batxillerat

Formació salut mental infanto-juvenil per familiars

XERRADA ONLINE: Com acompanyar la sexualitat dels i les adolescents

PORTES OBERTES ESO

Convocatòria del concurs de la portada de l'anuari 2021/2022

NOVA DATA: TAST DE VINS BLANCS

UN VIATGE DE BLANCS... 5 BLANCS 5 TAPES

Xerrada informativa sobre el web UNPORTAL

Xerrada: EL COS, ADOLESCÈNCIA, FACTORS DE RISC I MITES EN L'ALIMENTACIÓ

Taller Webinar: Acompanyar la sexualitat dels i les adolescents. A càrrec d'Anna Salvia

Curs de torrons i dolços de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA

Acte d'entrega d'orles als alumnes de l'Institut Dertosa 2020-2021

WEBINAR: Gestió de casos COVID-19 als Centres Educatius

BASES DEL CONCURS DE DISSENY DE LA PORTADA ANUARI 2020/2021

Lloguer de guixetes ESO/BAT

Reunions informativa amb les famílies

Es constitueix la Fundació Privada Estudis Internacionals Dertosa per fomentar un Batxillerat Internacional basat en el rigor acadèmic i en el desenvolupament personal de l'alumnat

Calendari escolar curs 2020-2021

Acte de lliurament de diplomes d'excel·lents i matrícules

Lliurament dels I premis Paco Sorolla de Treballs de recerca

Retorn i compra de llibres i llicències Iddink

COMUNICAT: Festa de Graduació

Termini matrícula PAU: 15 maig - 15 juny

Resolució normes preinscripció i matrícula 2020-2021

Material divulgatiu SC Salut - Coronavirus SARS-CoV-2

Els premis Paco Sorolla pretenen honrar la seua figura i fomentar recerca i coneixement

Taller de cuina: Plats amb carxofa

COMUNICAT: Anuari Festa de Graduació

L'Institut Dertosa ofertarà el Batxillerat Internacional a partir del proper curs 2020-21

Dimecres 22, no hi haurà activitat a l'Institut Dertosa

Fira de l'estudiant

Tallers de cuina: torrons, postres i aperitius de Nadal

Assemblea General Ordinària de l'AFA curs 2019-20

L'Institut Dertosa introduïx la iniciació a l'skate a l'educació física dels cursos d'ESO

Anna Carbó, guanyadora del 1r Premi de batxillerat en bioètica de la Fundació Víctor Grífols i Lucas

Taller de cuina: elaboració de panellets

Vaga general estudiantil

27 de setembre, vaga general estudiants

Comanda i recollida de claus de guixetes

Carta de benvinguda

Horari inici de curs 2019-2020

Llistat de llibres curs 2019-2020

Simula la teva comanda de llibres a Iddink

Ja tinc el resultat de les PAU. I ara què?

Vídeo promocional del centre - Optativa d'alemany

Alumnes de 4rt d'ESO han guanyat el Premi Territorial de Ficcions 2019

PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT

ACEPTAR
Aquest web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web.
Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de Cookies